Miten mainostaa omaa salibandyjoukkuetta

Ruotsista kotoisin oleva salibandy on Suomessa hyvin suosittu laji. Sitä pelataan nykypäivänä lähes kaikissa ikäluokissa sekä harrastuksena että kilpailumielessä. Suuren suosion vuoksi monissa kaupungeissa onkin alettu muodostamaan uusia salibandy-joukkueita, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus päästä rakastamansa lajin pariin. Miten uusia pelaajia kannattaisi sitten haalia oman joukkueen riveihin?

Tai miten joukkueelle saisi kerättyä vankan kannattajajoukon, joka seisoisi otteluiden aikana kentän laidalla huutelemassa kannatushuutoja ja tuomassa kisatunnelmaa? Nykypäivänä sosiaalisen median vaikutus on mittaamaton ja uutta joukkuetta perustaessa kannattaisikin ensimmäisenä luoda joukkueelle kattavat some-tilit. Kun tileille päivittää säännöllisesti tietoa, kuvia tai videoita esimerkiksi harjoituksista, saattaa se herättää kiinnostusta niin potentiaalisissa pelaajissa kuin innokkaissa faneissakin.

Fanituotteet tuovat näkyvyyttä

Jokainen urheilun ystävä tietää, että kaikkein uskollisimmat kannattajat tuovat joukkueelle näkyvyyttä käyttämällä heidän fanituotteitaan. Monesti tuotteet, joihin tulee esimerkiksi joukkueen logo tai pelaajien nimiä, mielletään kuitenkin kalliiksi. Internetistä löytyy onneksi tänä päivänä useita eri sivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden yksilöityjen fanituotteiden luomiseen melko edulliseenkin hintaan. Salibandyjoukkueen nimissä voidaan myydä esimerkiksi kyniä, vaatteita, asusteita tai vaikka pehmoleluja, joihin painatetaan näkyvästi joukkueen tai pelaajan nimi. Jos kyseessä on lapsille ja nuorille suunnattu joukkue, voi talvisaikaan olla hyvä idea painattaa logo esimerkiksi liukuriin tai kelkkaan, jolloin pulkkamäessä kirmailevat nuorukaiset tutustuvat joukkueeseen miltei huomaamattaan. Jos omien fanituotteiden tilaaminen tuntuu mielekkäältä idealta, saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Menestys tuo näkyvyyttä

Vaikka markkinointiin käyttäisi suuria summia rahaa ja paljon erilaisia tuotteita, ei siitä ole mitään hyötyä, jos joukkueen taso on vaatimaton. Tästä syystä tehokkaan harjoittelun merkitystä ei voida väheksyä. Kun salibandyjoukkue tulee tunnetuksi rankoista treeneistään ja pelimenestyksestään, tuo se automaattisesti mukanaan lisää kannattajia ja näkyvyyttä. Hyvä keino saada joukkueeseen aloittelevia harrastajia on maineen lisäksi suora värvääminen. Joukkueen edustajat voivat kiertää esimerkiksi työpaikoilla tai kouluissa esittelemässä joukkuetta ja tarjoamalla esimerkiksi tietyn määrän harjoituskertoja aluksi ilmaiseksi. Potentiaalisille kannattajille kannattaa puolestaan markkinoida peliaikatauluja ja tarjota esimerkiksi vapaalippuja otteluihin, jotta katsomoon saataisiin täytettä ja tunnelmaa. Kun peluri tai kannattaja saadaan houkuteltua tulemaan hallille asti, on markkinointi yleensä onnistunut.

Puhelin on myös turvavaruste

Puhelimen yksi tärkeimmistä tehtävistä on avun hälyttämisen mahdollistaminen. Matkustaessasi tai retkeillessäsi sinulla tulisi olla aina toimiva matkapuhelin mukanasi. Puhelimen avulla on mahdollista soittaa apua, mikäli loukkaannut tai eksyt. Puhelimella saat nopeasti apua tilanteesta riippumatta.

Tärkeä varuste matkapuhelimeen eritoten matkaillessa tai retkeillessä on varavirtalähde. Reissun päällä ei useinkaan ole puhelimen latauspistettä saatavilla. Mukana kuljetettavalla varavirtalähteellä pidät puhelimen ladattuna kaikissa tilanteissa. Tämä takaa sen, että sinut voi tavoittaa tarvittaessa ja myös sinä saat yhteyttä tarvitsemiisi tahoihin.

Persoonalliset kännykkäpidikkeet

Puhelinta käytetään nykyään hyvin monenlaisissa yhteyksissä. Tämä on johtanut siihen, että puhelinta pidetään käsissä lähes jatkuvasti. Puhelimen käsittelyn helpottamiseksi, siihen kannattaa hankkia kännykänpidike.

Kännykänpidikkeitä on monenlaisia ja mallisia. Hyvin suosittu malli on PopSocket. PopSocket kiinnitetään teipillä puhelimen takakanteen. Se on nupinmallinen pidike, josta käyttäjän on helppo pidellä puhelinta sitä käyttäessään. Hyviä vaihtoehtoja ovat myös käsivarsikotelo, joka sopii erityisesti urheilua harrastavalle sekä pöydälle sijoitettava matkapuhelinteline, johon voit sijoittaa puhelimen esimerkiksi nukkumaan mennessäsi.