Salibandykilpailuja Suomessa

Ympäri Suomea löytyy useita pieniä ja suurempiakin salibandykilpailuja, jotka sopivat niin harrastelijoille kuin totisemmillekin joukkueille ja pelaajille.

Vuosittain järjestetään esimerkiksi Rocksalibandyn SM, jossa musiikin- ja viihteenalan ammattilaiset kamppailevat mestaruudesta. Korkeakouluopiskelijoille järjestetään myös oma suomenmestaruuskilpailunsa eli Opiskelijoiden salibandyn SM-kisat. Tietysti myös opettajille on omat kisansa, niiden järjestäjänä toimii Koululiikuntaliitto. Mainittakoon myös, että Suomi on menestynyt hyvin sähköpyörätuolisalibandyssa ja lajin SM-kisat ovat korkeatasoiset.

Muita Suomesta löytyviä kilpailuja ovat esimerkiksi Ivalossa järjestettävä Climax turnaus ja Seinäjoen Powerade Cup. Kaarinassa kilpailuja ja turnauksia järjestetään miltei joka kuukausi liikuntakeskus Kilosportin tiloissa. Esimerkkinä Kaarinan tapahtumista mainittakoon Kevätturnaus, Pääsiäisturnaus ja yritysjoukkueille suunnattu Firmaturnaus. Kilpailuista omalta paikkakunnaltasi saat tietoa ottamalla yhteyttä paikalliseen salibandyseuraan.